Meer resultaten voor grote papegaaienkooi te koop

grote papegaaienkooi te koop
Voor vogels: Papegaaienkooi Noble.
Kleur onderbak: zwart, tralie-afstand 25 mm. Met deze antiekkleurige papegaaienkooi kiest u het juiste voor uw lieveling! De kooi Noble is rechthoekig gevormd. De dakconstructie is gewelfd en verleent de kooi zo zijn oosterse optiek. Twee zitstangen van verschillende lengtes bieden uw dier zit en slaapgelegenheid. Het traliewerk aan de voor en achterkant is verticaal, die aan de zijkant horizontaal en telkens met een afstand van 25, cm. Aan de voorkant bevindt zich een grote, stevige deur. Daardoor kan uw dier niet alleen makkelijk in en uitstappen, maar biedt ook u voldoende mogelijkheid voor het inrichten van de kooi. Het deurslot is uit messing en als grendel in de kooi verwerkt. U kunt de deur zonder problemen openen, maar uw papegaai kan de opening niet bereiken. Voor het vrije vliegen of hoogzitten is de bovenste dakdeur uitstekend geschikt. Het luik wordt gewoon geopend en met de kleinere zitstang vastgemaakt. Uw papegaai kan er gezellig bovenop zitten en zijn omgeving prima observeren. Aan de zijkanten zijn 3 extra kleine deuren aangebracht. Via deze practische deurtjes kunt u de voerhouder eruit nemen zonder in de kooi zelf te moeten zijn.
website optimalisatie
Papegaai Kopen? Ook voor Papegaaienvoer, Papegaaienkooi, Papegaaienspeelgoed Lorreco.
Onze showroom is open: Vrijdag van 1000: tot 16.00 en Zaterdags van 1000: tot 1600.: BEL ONS: 0650642370. Lorre Co Zoeken: Ik ben op zoek naar. Een papegaai kopen. We helpen u graag. Ook voor papegaaienvoer, papegaaienkooi of papegaaienspeelgoed bent u bij Lorre co op het juiste adres.
a0
Goedkoopste Papegaaienkooi Papegaaienkooien WitjesVerzendhuis.com.
Voer en Drinkbakken. Binnenkort te verwachten. Bekijk alle Knaagdieren producten. Voer en Drinkbakjes. Bekijk alle Vogel producten. Bekijk alle Fokker Puppy producten. Bekijk alle Speciale akties producten. Bekijk onze bedrijfsvideo. U bent hier.: Sort By Positie. Papegaaienkooi BOLOGNA Hamerslag Grijs.
velux rolgordijn
Het Papegaaien Paleis.
Naast dat wij gespecialiseerd zijn in papegaaien vindt u bij ons allerlei benodigdheden voor vogels, katten, honden en knaagdieren. Kom gerust langs in onze winkel of bestel uw producten online. 2513 BS Den Haag. Tegenover de Grote Kerk. 2016 Papegaaien Paleis.
pennen bestellen met logo
Vind papegaaienkooi gebruikt op Marktplaats.nl.
Te koop grote papegaaienkooi afmetingen: 145cm hoog, 55cm diep, 85cm breed 2 zitstokken inbegrepen. Gebruikte papegaaienkooi waar ik mijn grijze roodstaart in had. Kooi is nu overbodig. Vierkante kooi met poten. Te koop redelijk grote papegaaienkooi. Hoogte is 1 mtr 45, breedte is 85 cm en de diepte is 54 cm.
Papegaaienkooi voordelig en direct leverbaar.
Je bent op zoek naar de juiste maat papegaaienkooi, maar waar moet je nu eigenlijk op letten? Om je daar mee te helpen hebben wij een handig rekensommetje die je als leidraad kunt nemen zodat je snel kunt zien welke afmeting geschikt is voor jouw papegaai.
Vogelkooien vogelkooien toebehoren kopen bij HORNBACH.
De website kan helaas niet correct weergegeven worden. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies en JavaScript toestaan en de pagina opnieuw laden. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken.
Losse Onderdelen Van Keulen Kooien.
Met een breed scala aan losse onderdelen, zoals bodems, dekken en achterwanden, bodemlades en morsgoten in diverse systemen, broedblokken, nestladen en zitstokken heeft Van Keulen Kooien oplossingen voor de professionele hobbyist. Het gebruik van LED modules heeft als grote voordeel dat een goede spreiding van het licht over de gehele breedte van de kooien gegarandeerd kan worden. Anders dan met LEDtubes en LEDbalkjes, waar een groot aantal LEDs op een relatief klein oppervlak zitten, geeft een goede plaatsing van deze modules een evenwichtige verlichting over de totale kooi of vlucht. De modules zijn waterproof volgens IP67 norm. Achterwanden 3mm polystyreen. Achterwanden van 3mm dik polystyreen. eventueel ook in andere maatvoering verkrijgbaar. Neem contact met ons op. Bodemlades van zendzimir verzinkte plaat 075mm, dik. verzinkte kleur is ongespoten. In diverse afmetingen, standaard hoogte van de lade is 55mm. Wilt u zelf een ral kleur kiezen of wilt u spciaal op maat gemaakte laden, Neem contact met ons op. Nog niet alle losse artikelen staan op onze site, Wilt u een bepaald artikel en het is nog niet te vinden, Neem contact met ons op.
Vind papegaaienkooi op Marktplaats.nl.
Papegaaienkooi ronja hamerslag grijs met design veiligheidssloten papegaaienkooi ronja is een zeer ruime papegaaienkooi geschikt voor de middelgrote tot grote papegaaien. Door het hoge, ronde model en de lage stand van de pootjes maak je optimaal gebruik van de leefruimte. Hierdoor heeft je papegaai. Te koop aangeboden Papagaaienkooi met parkieten.
Montana Kooien officiƫle website MontanaKooien.nl.
TRAVEL CAGE is de nieuwste transportkooi voor uw papegaai uit het huis van Montana. Ideaal voor grote parkieten, kleine en middelgrote papegaaien zoals grijze papegaaien, Amazones, Edelpapegaaien en kleine kaketoe soorten. De kooi bevat twee van buitenaf te. Merk: Montana Cages.

Contacteer ons